Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem této studie bylo zjistit vliv podílu masa a pohlaví na vybrané quantitativní a qualitativní ukazatele jatečné hodnoty u hybridních prasat. Do pokusu bylo zařazeno 116 kusů finálních hybridů prasat chovaných v ČR. Prasata byla rozdělena podle podílu libové svaloviny do tří skupin: prasata s podílem svaloviny 60 % a více, 55 – 59,9 % a 50 – 54,9 %. Mezi pohlavím i u skupin s rozdílným podílem libové svaloviny byly nalezeny statisticky významné rozdíly.
- Cílem této studie bylo zjistit vliv podílu masa a pohlaví na vybrané quantitativní a qualitativní ukazatele jatečné hodnoty u hybridních prasat. Do pokusu bylo zařazeno 116 kusů finálních hybridů prasat chovaných v ČR. Prasata byla rozdělena podle podílu libové svaloviny do tří skupin: prasata s podílem svaloviny 60 % a více, 55 – 59,9 % a 50 – 54,9 %. Mezi pohlavím i u skupin s rozdílným podílem libové svaloviny byly nalezeny statisticky významné rozdíly. (cs)
- The objective of the study was to determine the influence of the attained share of lean meat and sex on selected quantitative and qualitative parameters of the carcass value. 116 pieces of finishing pigs of the following genotypes were included into the experiment. The pigs were divided according to the grading criteria – share of lean meat – into three groups, it is 60% and more, 55 – 59.9% and 50 – 54.9% of lean meat. Statistically significant differences were found between both sexes of the same group and between the same sexes of different groups. (en)
|
Title
| - Vliv podílu masa v JUT a pohlaví na složení jatečných těl hybridních prasat
- Vliv podílu masa v JUT a pohlaví na složení jatečných těl hybridních prasat (cs)
- Influence of the attained share of lean meat and sex on selected quantitative and qualitative parameters of carcass value (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv podílu masa v JUT a pohlaví na složení jatečných těl hybridních prasat
- Vliv podílu masa v JUT a pohlaví na složení jatečných těl hybridních prasat (cs)
- Influence of the attained share of lean meat and sex on selected quantitative and qualitative parameters of carcass value (en)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/09:30026!RIV10-MZE-41210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(QG60045), Z(MSM6046070901)
|
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/09:30026
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pig; lean meat; chemical composition. (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kratochvílová, Hana
- Okrouhlá, Monika
- Stupka, Roman
- Čítek, Jaroslav
- Šprysl, Michal
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |