Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Dissected belly forms c. 2O % of carcass body. Its complicated tissue structure doesn´t allow to estimate the class of this meat part easily. The article describes the possibility of the belly meat part classification: 1. Forecast according to lean meat share in carcass body, 2. subjective classification, 3. instrument usage (VIA). (en)
- Disekovaný bok tvoří cca 20% jatečného trupu. Jeho komplikované tkáňové složení neumožňuje snadno odhadnout kvalitu této partie. Článek popisuje možnosti klasifikace partie boku: 1.Odhad dle zmasilosti JUT, 2. subjektivní hodnocení, 3. využití přístojů (obrazová analýza).
- Disekovaný bok tvoří cca 20% jatečného trupu. Jeho komplikované tkáňové složení neumožňuje snadno odhadnout kvalitu této partie. Článek popisuje možnosti klasifikace partie boku: 1.Odhad dle zmasilosti JUT, 2. subjektivní hodnocení, 3. využití přístojů (obrazová analýza). (cs)
|
Title
| - Možnosti objektivního hodnocení partie boku prasat
- Možnosti objektivního hodnocení partie boku prasat (cs)
- Possibilities of the objective classification of the pig belly meat part (en)
|
skos:prefLabel
| - Možnosti objektivního hodnocení partie boku prasat
- Možnosti objektivního hodnocení partie boku prasat (cs)
- Possibilities of the objective classification of the pig belly meat part (en)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/07:22109!RIV08-MZE-41210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(QG60045), Z(MSM6046070901)
|
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/07:22109
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pig; carcas composition; belly; VIA (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Stupka, Roman
- Čítek, Jaroslav
- Šprysl, Michal
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |