Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem uplatnění technologie je zavedení suroviny ´%22úsušek topinamburu%22 do krmných směsí pro výkrm kuřecích brojlerů s cílem zvýšit imunitní odezvu v reakci na zvýšené množství přátelské bifidogenní mikroflory, která vzniká jako prebiotický efekt z přidávané topinamburové suroviny do krmných směsí, v důsledku čehož se zlepší zdraví a je předpoklad nižšího hynutí takto fortifikované populace.
- Cílem uplatnění technologie je zavedení suroviny ´%22úsušek topinamburu%22 do krmných směsí pro výkrm kuřecích brojlerů s cílem zvýšit imunitní odezvu v reakci na zvýšené množství přátelské bifidogenní mikroflory, která vzniká jako prebiotický efekt z přidávané topinamburové suroviny do krmných směsí, v důsledku čehož se zlepší zdraví a je předpoklad nižšího hynutí takto fortifikované populace. (cs)
- The aim of technology application is introduction of raw staff “Jerusalem artichoke dried parts” into feeding mixtures for broiler chicken fattening in order to increase immune response of organism to increased amount of friendly bifidogenic microflora, which rises as prebiotic effect from added Jerusalem artichoke raw staff into feeding mixtures. As a consequence health is improved and reduced dying of fortified populations is expected. (en)
|
Title
| - Ověřená technologie výkrmu kuřecích brojlerů se zařazením úsušku topinamburu do krmných směsí v navržené hladině.
- Ověřená technologie výkrmu kuřecích brojlerů se zařazením úsušku topinamburu do krmných směsí v navržené hladině. (cs)
- Verified technology of Jerusalem artichoke growing for tuber production (en)
|
skos:prefLabel
| - Ověřená technologie výkrmu kuřecích brojlerů se zařazením úsušku topinamburu do krmných směsí v navržené hladině.
- Ověřená technologie výkrmu kuřecích brojlerů se zařazením úsušku topinamburu do krmných směsí v navržené hladině. (cs)
- Verified technology of Jerusalem artichoke growing for tuber production (en)
|
skos:notation
| - RIV/60109807:_____/10:1R000363!RIV11-MZE-60109807
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Snížení úhynu brojlerových kuřat a zlepšení jejich zdravotního stavu při zkrmování krmných směsí s přídavkem úsušků topinamburu.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60109807:_____/10:1R000363
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| - Technologie topinambury 10/2
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Jerusalem artichoke; tubers; dried parts; chicken fattening technology (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o., Dobrovského 2366, 580 01 Havlíčkův Brod;Zemědělská a.s. Vysočina, Dřevíkov 58, 539 01 Hlinsko v Čechách
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Byla ověřena a uplatněna technologie pro výkrm kuřecích brojlerů s cílem zvýšit imunitní odezvu organizmu, viz. smlouva o uplatnění technologie mezi VÚB Havl. Brod s.r.o. a Zemědělskou a.s.Vysočina Dřevíkov.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kasal, Pavel
- Čepl, Jaroslav
- Kvaček, Jaromír
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |