Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Bylo sledováno složení jatecne upravených tel (JUT) prasat vybraných hybridních kombinací na podklade detailních jatecných disekcí. Pri nich se zjištoval podíl jednotlivých tkání, a to svalstva, tuku, kostí a kuže. Na jejich podklade byly konstruovány regresní rovnice pro odhad podílu svaloviny v JUT aparativní klasifikací (HGP, FOM a UFOM) a dvoubodovou metodou (ZP). Dále byly stanoveny základní faktory, které ovlivnují složení jatecne upravených tel prasat. Výsledky zatrídení podle standardu EU byly verifikovány jatecnými rozbory. (cs)
- Structure abattoir modified body of pig selected hybrid combination on base detailed abattoir disektion was monitored. Content of individual tissue was found out: muscular, fat, bone and skin. On their base regres farmula for estimate of muscle content in the bodies by aparative classification (HGP, FOM and UFOM) and two points method (ZP) were built. Next, were determine basic factor, which influence structure of abattori modified bodies of pig. Results according to EU standards were verified abattoiranalysis.
- Structure abattoir modified body of pig selected hybrid combination on base detailed abattoir disektion was monitored. Content of individual tissue was found out: muscular, fat, bone and skin. On their base regres farmula for estimate of muscle content in the bodies by aparative classification (HGP, FOM and UFOM) and two points method (ZP) were built. Next, were determine basic factor, which influence structure of abattori modified bodies of pig. Results according to EU standards were verified abattoiranalysis. (en)
|
Title
| - Vergleich verschiedener Methoden zur Bestimmung des Muskelfleischanteils im Schlachtkörper des Schweins
- Selected meat pig assesing comparision (en)
- Srovnání ruzných metod stanovení zmasilosti prasat (cs)
|
skos:prefLabel
| - Vergleich verschiedener Methoden zur Bestimmung des Muskelfleischanteils im Schlachtkörper des Schweins
- Selected meat pig assesing comparision (en)
- Srovnání ruzných metod stanovení zmasilosti prasat (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60076658:_____/04:33:_2201!RIV06-MZE-60076658
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60076658:_____/04:33:_2201
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Quality classes, pigs, carcass bodies (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| - DE - Spolková republika Německo
|
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Matoušek, Václav
- Pulkrábek, Jan
- Vítek, Martin
- Vališ, Libor
|
number of pages
| |