Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Souhrnná publikace o jakosti kravského mléka je pojata z pohledu vývoje produkce a spotřeby mléka, ale také z pohledu kontrolovaných jakostních ukazatelů mléka, které vyjadřují výslednou kvalitu a zdravotní nezávadnost mléka (složení mléka, celkový počet mikroorganismů, počet somatických buněk, rezidua inhibičních látek, bod mrznutí, smyslové, technologické a jiné vlastnosti). Tato kapitola (5.10 Smyslové vlastnosti mléka) pojednává o senzoricky aktivních látkách (barvivech, chuťových a vonných látkách) a uvádí některé smyslové vady a jejich příčiny.
- Souhrnná publikace o jakosti kravského mléka je pojata z pohledu vývoje produkce a spotřeby mléka, ale také z pohledu kontrolovaných jakostních ukazatelů mléka, které vyjadřují výslednou kvalitu a zdravotní nezávadnost mléka (složení mléka, celkový počet mikroorganismů, počet somatických buněk, rezidua inhibičních látek, bod mrznutí, smyslové, technologické a jiné vlastnosti). Tato kapitola (5.10 Smyslové vlastnosti mléka) pojednává o senzoricky aktivních látkách (barvivech, chuťových a vonných látkách) a uvádí některé smyslové vady a jejich příčiny. (cs)
- The quality of cow's raw milk (milk composition, total bacteria counts, food-borne pathogens, somatic cell count, residues of inhibitory substances, freezing point, sensory, technological and other properties) is discussed. Knowledge of milk quality indicators and factors that affect them, are important for final quality and safety of milk. This chapter (5.10 Organoleptic properties of milk) deals with the sensory active constituents (pigments and flavour compounds) and provides some sensory taints and their causes. (en)
|
Title
| - Jakostní ukazatele mléka: Smyslové vlastnosti mléka.
- Jakostní ukazatele mléka: Smyslové vlastnosti mléka. (cs)
- Milk quality indicators: Organoleptic properties of milk. (en)
|
skos:prefLabel
| - Jakostní ukazatele mléka: Smyslové vlastnosti mléka.
- Jakostní ukazatele mléka: Smyslové vlastnosti mléka. (cs)
- Milk quality indicators: Organoleptic properties of milk. (en)
|
skos:notation
| - RIV/60076658:12220/12:43883775!RIV13-MSM-12220___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60076658:12220/12:43883775
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - off-odour; off-taste; flavour; colour; quality; Cow's milk (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Mléko: produkce a kvalita
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Zemědělská fakulta
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |