About: Occurrence of bacteria genus Bacillus in raw milk, pasteurized milk and UHT milk.     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byly identifikovány izolované druhy rodu Bacillus bylo v syrovém mléce. Nejčetnější zastoupení měl B. licheniformis (68,1%) a B. cereus (21,1%), dále B. pumilus (2,9%), B. lentus (2,9%), B. subtilis (1,5%), B. weihenstephanensis (1,0%), ostatní (2,5%). Podobně v pasterovaném mléce i UHT mléku měl B. licheniformis 100%tní zastoupení, B. cereus 37,5% a B. subtilis 12,5%.
  • Byly identifikovány izolované druhy rodu Bacillus bylo v syrovém mléce. Nejčetnější zastoupení měl B. licheniformis (68,1%) a B. cereus (21,1%), dále B. pumilus (2,9%), B. lentus (2,9%), B. subtilis (1,5%), B. weihenstephanensis (1,0%), ostatní (2,5%). Podobně v pasterovaném mléce i UHT mléku měl B. licheniformis 100%tní zastoupení, B. cereus 37,5% a B. subtilis 12,5%. (cs)
  • There were identified the izolated species genus Bacillus in raw milk. The frequently occurrence was confirmed for B. licheniformis (68,1%) and B. cereus (21,1%), then B. pumilus (2,9%), B. lentus (2,9%), B. subtilis (1,5%), B. weihenstephanensis (1,0%),others (2,5%). The similar results were found in pasteurized and UHT milk: B. licheniformis 100%, B. cereus 37,5% and B. subtilis (12,5%). (en)
Title
  • Occurrence of bacteria genus Bacillus in raw milk, pasteurized milk and UHT milk. (en)
  • Výskyt bakterií rodu Bacillus v syrovém, pasterovaném a UHT mléku.
  • Výskyt bakterií rodu Bacillus v syrovém, pasterovaném a UHT mléku. (cs)
skos:prefLabel
  • Occurrence of bacteria genus Bacillus in raw milk, pasteurized milk and UHT milk. (en)
  • Výskyt bakterií rodu Bacillus v syrovém, pasterovaném a UHT mléku.
  • Výskyt bakterií rodu Bacillus v syrovém, pasterovaném a UHT mléku. (cs)
skos:notation
  • RIV/49608851:_____/01:#0000019!RIV06-MZE-49608851
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 16-17
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP9058)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 5
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 701279
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/49608851:_____/01:#0000019
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Bacillus spp.; raw milk; pasteurized milk; UHT milk (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C3059893978A]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Náš chov
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • LXI
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vyletělová, Marcela
issn
  • 0027-8068
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 110 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software