Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci a ideový návrh výrobní linky na výrobu rýžového dezertu s probiotiky. Dezert je určen zejména pro vegetariány, vegany, pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka, laktosovou intolerancí, fenylketonurií, diabetem nebo pro pacienty na nízkobílkovinné dietě. Dezert neobsahuje živočišné bílkoviny, cholesterol, laktosu ani lepek.
- Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci a ideový návrh výrobní linky na výrobu rýžového dezertu s probiotiky. Dezert je určen zejména pro vegetariány, vegany, pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka, laktosovou intolerancí, fenylketonurií, diabetem nebo pro pacienty na nízkobílkovinné dietě. Dezert neobsahuje živočišné bílkoviny, cholesterol, laktosu ani lepek. (cs)
- Verified technology contains manufacturing parameters, composition and parameters of the product, material balance and principal design of manufacturing line for production of rice dessert with probiotics. The dessert is intended especially for vegetarians, vegans, patients with allergy to cow milk proteins, lactose intolerance, phenylketonuria, diabetes or for patients on low-protein diet. The dessert doesn´t contain animal proteins, cholesterol, lactose or gluten. (en)
|
Title
| - Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky
- Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky (cs)
- Manufacturing technology of rice dessert with probiotics (en)
|
skos:prefLabel
| - Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky
- Technologie výroby rýžového dezertu s probiotiky (cs)
- Manufacturing technology of rice dessert with probiotics (en)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/11:ZRYDPR11!RIV12-MSM-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(2B06047), Z(MSM2672286101)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Velikost produkce v roce 2011 cca 20 tis. ks kelímků, v následujících letech rostoucí na cca 130 tis. ks kelímků v roce 2014. Hodnota produkce v letech 2011 – 2014 se očekává na průměrné úrovni 700 tis. Kč ročně.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/11:ZRYDPR11
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - vegetarian probiotic; functional foods based on rice; dietary foods for patients (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. a MILCOM a.s. (poskytovatelé). Technologie ověřena a zavedena v AMUNAK s.r.o. (uživatel). Ověřená technologie ze dne 16. 6. 2011, Smlouva o využití výsledků ze dne 1. 7. 2011
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - „Amunáček, rýžový meruňkový dezert s probiotiky“ Výrobek obsahuje vodu, rostlinný olej, rýžovou mouku, rýžový sirup, stabilizátor, zahušťovadlo, meruňky, fruktosu, kyselinu citronovou, aroma, kulturu E. faecium a hypoalergenní jogurtovou kulturu
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Němečková, Irena
- Roubal, P.
- Kejmarová, Marie
- Bařinová, M.
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |