Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Technical solution is related to vegetables drink with added dried whey in order to enhance nutritional value of the drink. The product has higher content of proteins and minerals in well utilizable form and better sensory properties, as well. Vegetables drink with added dried whey, according to this utility model, contains up to 95 % w/w of vegetables juice, up to 25 % of dried sweet whey and the rest is formed by water. The product can contain cultures of lactic acid bacteria, as well. (en)
- Technické řešení se týká zeleninového nápoje, do kterého byla přidána sušená syrovátka s cílem zvýšit nutriční hodnotu nápoje. Produkt má vyšší obsah bílkovin a minerálních látek v dobře stravitelné formě a také lepší senzorické vlastnosti. Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky, podle tohoto užitného vzoru, obsahuje až 95 % hmot. zeleninové šťávy, až 25 % sušené sladké syrovátky a zbytek je tvořen vodou. Výrobek může obsahovat i kultury bakterií mléčného kysání.
- Technické řešení se týká zeleninového nápoje, do kterého byla přidána sušená syrovátka s cílem zvýšit nutriční hodnotu nápoje. Produkt má vyšší obsah bílkovin a minerálních látek v dobře stravitelné formě a také lepší senzorické vlastnosti. Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky, podle tohoto užitného vzoru, obsahuje až 95 % hmot. zeleninové šťávy, až 25 % sušené sladké syrovátky a zbytek je tvořen vodou. Výrobek může obsahovat i kultury bakterií mléčného kysání. (cs)
|
Title
| - Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky
- Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky (cs)
- Vegetables drink with added dried whey (en)
|
skos:prefLabel
| - Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky
- Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky (cs)
- Vegetables drink with added dried whey (en)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/10:ZFZELE10!RIV12-MZE-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(QI91B089), Z(MSM2672286101)
|
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/10:ZFZELE10
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - utilization of whey; fermented vegetables juice (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Němečková, Irena
- Průchová, J.
- Roubal, Petr
- Strohalm, J.
- Šalaková, Alexandra
- Pechačová, Marta
- Kejmarová, Marie
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |