Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Technické řešení se týká koncentrované kultury pro výrobu jogurtového výrobku se sníženým obsahem kyseliny D(-) mléčné, který je vhodný zejména jako součást dětské výživy, stravy seniorů, nebo pacientů s onemocněním tenkého střeva a ledvin. Koncentrovaná kultura může být ve formě tekuté, mražené nebo lyofilizované, přičemž je tvořena dvěma oddělenými částmi v optimálním poměru, který umožňuje dva různé technologické postupy výroby jogurtového výrobku. Jedna část obsahuje bakterie Str. thermophilus, druhá Lb. delbrueckii ssp. bulgaricus. Kultura může obsahovat navíc další mikroorganismy, zejména probiotické.
- Technické řešení se týká koncentrované kultury pro výrobu jogurtového výrobku se sníženým obsahem kyseliny D(-) mléčné, který je vhodný zejména jako součást dětské výživy, stravy seniorů, nebo pacientů s onemocněním tenkého střeva a ledvin. Koncentrovaná kultura může být ve formě tekuté, mražené nebo lyofilizované, přičemž je tvořena dvěma oddělenými částmi v optimálním poměru, který umožňuje dva různé technologické postupy výroby jogurtového výrobku. Jedna část obsahuje bakterie Str. thermophilus, druhá Lb. delbrueckii ssp. bulgaricus. Kultura může obsahovat navíc další mikroorganismy, zejména probiotické. (cs)
- Technical solution is related to concentrated culture for production of yoghurt product with reduced content of D(-)-lactic acid that is suitable especially as a part of babies´ and children´s nutrition, nutrition of elderly people and patients with diseases of small intestine or kidneys. Concentrated culture can be in a liquid, frozen or freeze-dried form. It is composed of two separated parts in optimal ratio that enables two different technological processes of manufacturing of yoghurt product. One part contains Str. thermophilus, the other Lb. delbrueckii ssp. bulgaricus. Culture can contain additional micro-organisms, especially probiotic. (en)
|
Title
| - Koncentrovaná kultura pro výrobu jogurtového výrobku se sníženým obsahem kyseliny D(-) mléčné
- Concentrated culture for production of yoghurt product with reduced content of D(-)-lactic acid (en)
- Koncentrovaná kultura pro výrobu jogurtového výrobku se sníženým obsahem kyseliny D(-) mléčné (cs)
|
skos:prefLabel
| - Koncentrovaná kultura pro výrobu jogurtového výrobku se sníženým obsahem kyseliny D(-) mléčné
- Concentrated culture for production of yoghurt product with reduced content of D(-)-lactic acid (en)
- Koncentrovaná kultura pro výrobu jogurtového výrobku se sníženým obsahem kyseliny D(-) mléčné (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/10:ZFKONC10!RIV12-MZE-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(QI101B090), Z(MSM2672286101)
|
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/10:ZFKONC10
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - starter cultures; optical isomers of lactic acid (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Drbohlav, Jan
- Němečková, Irena
- Roubal, Petr
- Šalaková, Alexandra
- Elich, Ondřej
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |