Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Znalosti o hustotě mléka a smetany jsou důležitou součástí přípravy technologických a technických návrhů zařízení a kontrol mlékárenských procesů. Provedené měření hustoty bylo shrnuto do formy tabulek, ve kterých jsou uvedeny závislosti hustot mléka a smetany na teplotě (5 °C až 40 °C) a obsahu tuku pro mléko (0,6 % až 5,6 %) a smetanu (12 % až 43 %). Vybrané výsledky měření vykazovaly dobrou shodu s literárními referencemi. Publikace je určena zejména pracovníkům mlékařských laboratoří pro praktické použití.
- Znalosti o hustotě mléka a smetany jsou důležitou součástí přípravy technologických a technických návrhů zařízení a kontrol mlékárenských procesů. Provedené měření hustoty bylo shrnuto do formy tabulek, ve kterých jsou uvedeny závislosti hustot mléka a smetany na teplotě (5 °C až 40 °C) a obsahu tuku pro mléko (0,6 % až 5,6 %) a smetanu (12 % až 43 %). Vybrané výsledky měření vykazovaly dobrou shodu s literárními referencemi. Publikace je určena zejména pracovníkům mlékařských laboratoří pro praktické použití. (cs)
- Knowledge about density of milk and cream is important part of preparing of technological and technical dairy equipment proposal and checking of dairy processes. Depending of milk and cream density on temperature (5 °C až 40 °C) and content of fat in milk (0,6 % až 5,6 %) and fat in cream (12 % až 43 %) was shown in the summary sheets from performance measuring of density. Marked results of measuring shown good conformity with references. The publication is addressed namely to dairy laboratory workers for practical using. (en)
|
Title
| - Hustota mléka a smetany v závislosti na teplotě a obsahu tuku
- Depending of milk and cream density on temperature and fat content (en)
- Hustota mléka a smetany v závislosti na teplotě a obsahu tuku (cs)
|
skos:prefLabel
| - Hustota mléka a smetany v závislosti na teplotě a obsahu tuku
- Depending of milk and cream density on temperature and fat content (en)
- Hustota mléka a smetany v závislosti na teplotě a obsahu tuku (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/09:HUSTOT09!RIV10-MSM-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/09:HUSTOT09
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - density of milk and cream; depending on temperature and fat content (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Snášelová, Jana
- Zikán, Vladimír
- Motyčková, Markéta
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |