Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Enumaration of thermoresistant aerobic microorganisms is important supplementary criterion for evaluation given for cheese production or for hazard rating in the HACCP systém. Indirect impedance method using tryptona soy broth (TSB) with 1% dry milk according the RABIT instrumant producer (DWS, UK) recommendation is applicable for determination of separate pure Bacillus strain characteristic. But it is not suitable for quantification thermoresistence aerobic gas forming microorganisms in raw milk. (en)
- Počet termoresistentních aerobních mikroorganismů je důležité doplňkové kritérium např. pro hodnocení syrového mléka určeného pro výrobu sýrů či při hodnocení rizik v systémech (HACCP). Testovaná nepřímá impedanční metoda, s použitím Tryptone soya broth (TSB) s 1% sušeného mléka podle doporučení výrobce přístroje RABIT (DWS, UK), je vhodná pro studium vlastností jednotlivých čistých kmenů rodu Bacillus, ale není vhodná pro stanovení skupiny termoresistentních aerobních plynotvorných mikroorganismů v syrovém mléce.
- Počet termoresistentních aerobních mikroorganismů je důležité doplňkové kritérium např. pro hodnocení syrového mléka určeného pro výrobu sýrů či při hodnocení rizik v systémech (HACCP). Testovaná nepřímá impedanční metoda, s použitím Tryptone soya broth (TSB) s 1% sušeného mléka podle doporučení výrobce přístroje RABIT (DWS, UK), je vhodná pro studium vlastností jednotlivých čistých kmenů rodu Bacillus, ale není vhodná pro stanovení skupiny termoresistentních aerobních plynotvorných mikroorganismů v syrovém mléce. (cs)
|
Title
| - Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce
- Using of impedance methods in dairy praxis 2 : the determination of thermoresistant microorganisms in raw milk. (en)
- Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce (cs)
|
skos:prefLabel
| - Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce
- Using of impedance methods in dairy praxis 2 : the determination of thermoresistant microorganisms in raw milk. (en)
- Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/08:2IMPD106!RIV08-MSM-26722861
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/08:2IMPD106
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - indirect impedance method; thermoresistant aerobic microorganisms (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Mlékařské listy Zpravodaj
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Havlíková, Šárka
- Kvasničková, Eva
- Černý, Vladimír
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |