Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Technické řešení se týká kysaného mléčného výrobku, který je obohacen probiotickou kulturou Lactobacillus casei. Výrobek, který je v současnosti na trhu, nemá typické senzorické vlastnosti fermentovaného mléčného výrobku a je dražší, než běžné fermentované výrobky. Kysaný mléčný výrobek podle užitného vzoru má typické senzorické vlastnosti a přítomnost probiotické kultury Lactobacillus casei příznivě ovlivňuje složení střevní mikroflory. Tento kysaný výrobek dále obsahuje v 1 ml minimálně 1 x 106 smetanové mezofilní laktokokové kultury nebo kultury Streptococcus thermophilus a probiotickou kulturu Lactobacillus casei minimálně 1 x 106 v 1 ml kysaného mléčného výrobku. Výrobek také obsahuje v 1 ml 1 x 106 Bifidobakterie, 1 x 106 propionové bakterie a minimálně 1 % dalšího prebiotika.
- Technické řešení se týká kysaného mléčného výrobku, který je obohacen probiotickou kulturou Lactobacillus casei. Výrobek, který je v současnosti na trhu, nemá typické senzorické vlastnosti fermentovaného mléčného výrobku a je dražší, než běžné fermentované výrobky. Kysaný mléčný výrobek podle užitného vzoru má typické senzorické vlastnosti a přítomnost probiotické kultury Lactobacillus casei příznivě ovlivňuje složení střevní mikroflory. Tento kysaný výrobek dále obsahuje v 1 ml minimálně 1 x 106 smetanové mezofilní laktokokové kultury nebo kultury Streptococcus thermophilus a probiotickou kulturu Lactobacillus casei minimálně 1 x 106 v 1 ml kysaného mléčného výrobku. Výrobek také obsahuje v 1 ml 1 x 106 Bifidobakterie, 1 x 106 propionové bakterie a minimálně 1 % dalšího prebiotika. (cs)
- Technical solution is concerns of fermented milk product enriched with probiotic culture Lactobacillus casei. Resembling presently available product on the market has no typical sensory properties of fermented milk product and it is more expensive as current milk products. Fermented milk product according the utility design has typical sensory properties and the presence of probiotic culture of Lactobacillus casei influences the composition of intestinal microflora. This fermented milk product contains minimal 1x10 6 CFU/ml of cream mesophilic lactococci culture, or minimal 1x10 6 CFU/ml of Streptococcus thermophilus culture and probiotic culture Lactobacillus casei. There is also 1x10 6 CFU/ml of bifidobacteria and 1x10 6 CFU/ml of propionibacteria and minimal 1 % of other prebiotic. (en)
|
Title
| - Kysaný mléčný výrobek
- Fermented milk product (en)
- Kysaný mléčný výrobek (cs)
|
skos:prefLabel
| - Kysaný mléčný výrobek
- Fermented milk product (en)
- Kysaný mléčný výrobek (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/06:KYSANY06!RIV08-MSM-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Dosud se na trhu vyskytující kysaný mléčný výrobek s probiotockou kulturou Lbc.casei nemá typické senzorické vlastnosti a cenově je třekrát dražší než výrobek podle tohoto užitného vzoru.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/06:KYSANY06
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fermented milk product; presence of probiotic culture of Lbc. casei (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Užitný vzor byl přihlášen u Úřadu průmyslového vlastnictví ČR, č. přihlášky 2005-17243, přihlášeno dne 1.12.2005, zapsáno 9.1.2006, č. zápisu 16141
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Kysaný mléčný výrobek má typické senzorické vlastnosti a přítomnost probiotické kultury Lbc.casei příznivě ovlivňuje složení střevní mikroflory.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Drbohlav, Jan
- Roubal, Petr
- Pechačová, Marta
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |