Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Na základě výzkumu speciálních vlastností mléčných mikroorganismů a stanovení jejich probiotických vlastností a na základě studia složek mléka, syrovátky a pivovarských kvasnic byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie pro výrobu nutričního doplňku stravy - tableta - s obsahem probiotických bifidobakterií. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci výroby a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace bifidobakterií a jejich vmísení do směsi s pivovarskými kvasnicemi a na tabletování tak, aby byla zaručena garantovaná koncentrace bifidobakterií po celou dobu trvanlivosti.
- Na základě výzkumu speciálních vlastností mléčných mikroorganismů a stanovení jejich probiotických vlastností a na základě studia složek mléka, syrovátky a pivovarských kvasnic byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie pro výrobu nutričního doplňku stravy - tableta - s obsahem probiotických bifidobakterií. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci výroby a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace bifidobakterií a jejich vmísení do směsi s pivovarskými kvasnicemi a na tabletování tak, aby byla zaručena garantovaná koncentrace bifidobakterií po celou dobu trvanlivosti. (cs)
- Based on research of special lactic microorganism properties and determination of their probiotic properties and based on study of milk, whey and brewer’s yeast components, technology of nutritional food supplement – pill (tablet) – containing probiotic bifidobacteria was developed, proven and established into production. The proven technology consists of parameters for production, parameters and composition of product, materials balance of processing and ideological model of production line. The technology is based on utilization of bifidobacteria fermentation and their addition into the mixture with brewer’s yeast and tablet production in order to guarantee the concentration of bifidobacteria during the whole time of shelf life of product. (en)
|
Title
| - Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou a pivovarskými kvasnicemi
- Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou a pivovarskými kvasnicemi (cs)
- Technology – Nutrionally supplement with probiotic culture and brewers yeast (en)
|
skos:prefLabel
| - Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou a pivovarskými kvasnicemi
- Technologie –Nutriční doplněk s probiotickou kulturou a pivovarskými kvasnicemi (cs)
- Technology – Nutrionally supplement with probiotic culture and brewers yeast (en)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/05:TPANGA05!RIV09-MSM-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Roční výroba od r. 2005: 12 000 kg
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/05:TPANGA05
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - nutrionally supplement; brewers yeasts; Lactobacillus and Bifidobacterium; complex of B vitamins (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. , technologie ověřena a zavedena v RAPETO a.s.,Čeliv u Bezdružic.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Výstupem ověřené technologie je výrobek: Obchodní název BIFI PANGAMIN tableta - potravní doplněk s bioaktivními látkami mléka, pivovarských kvasnic s vysokou koncentrací probiotických bakterií Lactobacillus acidophilus a Bifidobakterie
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Drbohlav, Jan
- Roubal, Petr
- Šalaková, Alexandra
- Pechačová, Marta
- Sajvera, Radek
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |