Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Based on research of dairy and non-dairy component properties, a technology of nutritionally complete sterilized liquid enteral nutrition with increased energetic value was developed, proven and established into production. The proven technology includes parameters for production, parameters and composition of product, materials balance of processing and ideological model of production line. The technology is based on modification of milk contents using ultra filtration, centrifugation and incorporation of additional proven components and adequate heat treatment of product. (en)
- Na základě výzkumu vlastností mléčných a nemléčných složek byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie nutričně kompletní tekuté sterilované enterální výživy se zvýšeným obsahem energie. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci výroby a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na úpravě složení mléka za využití ultrafiltrace, odstřeďování a vmíchání přídatných vybraných a prověřených složek a na vhodném tepelném ošetření produktu.
- Na základě výzkumu vlastností mléčných a nemléčných složek byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie nutričně kompletní tekuté sterilované enterální výživy se zvýšeným obsahem energie. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku, materiálovou bilanci výroby a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na úpravě složení mléka za využití ultrafiltrace, odstřeďování a vmíchání přídatných vybraných a prověřených složek a na vhodném tepelném ošetření produktu. (cs)
|
Title
| - Technologie – nutričně kompletní enterální výživa s vysokou energetickou hodnotou
- Technology – nutritionally complete hypercaloric enteral nutrition (en)
- Technologie – nutričně kompletní enterální výživa s vysokou energetickou hodnotou (cs)
|
skos:prefLabel
| - Technologie – nutričně kompletní enterální výživa s vysokou energetickou hodnotou
- Technology – nutritionally complete hypercaloric enteral nutrition (en)
- Technologie – nutričně kompletní enterální výživa s vysokou energetickou hodnotou (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/05:TNUTRC05!RIV09-MSM-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Od zavedení výroby tj. 2005 až 2008 se vyrobilo 6500 l produktu a distribuuje se převážně do nemocnic a lékáren podle jejich objednávek. Výrobek byl exportován i do Maďarska.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/05:TNUTRC05
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - complete enteral nutrition; natural rate of milk proteins; ultrafiltration; low lactose content; maltodextrin (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. jako součást průběžné zprávy výzkumného záměru MSM 2672286101 za rok 2007, technologie ověřena a zavedena v Bohušovické mlékárně a.s.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Výstupem ověřené technologie je výrobek: Obchodní název: NUTRILAC ENERGY, nutričně kompletní tekutá sterilovaná enterální výživa se zvýšeným obsahem energie, krabička Tetrabrick 250 ml.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Binder, Michael
- Drbohlav, Jan
- Roubal, Petr
- Pechačová, Marta
- Jarmar, Jan
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |