About: Receptury směsí s optimalizovanou výživovou hodnotou pro přípravu světlého a tmavého bezlepkového chleba a pečiva     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Formulas for preparing gluten free breads and pastry, proved in the semi-industrial scale in the special gluten free operation in Jizera Backeries.Nutritional values were optimalizate to values of usual (no gluten free) bread, especialy protein and fibre content. Products can be also fortificated with important nutrients, for example folic acid etc. (en)
  • Receptury pro přípravu bezlepkových chlebů a pečiva,poloprovozně ověřené v bezlepkové provozovně Jizerských pekáren. Bylo optimalizováno nutriční složení směsí tak, aby se toto složení (zejména obsah bílkovin a vlákniny)vyrovnalo nutričnímu složení běžného chleba, případně bylo obohaceno o důležité nutrienty, např. kyselinu listovou aj.
  • Receptury pro přípravu bezlepkových chlebů a pečiva,poloprovozně ověřené v bezlepkové provozovně Jizerských pekáren. Bylo optimalizováno nutriční složení směsí tak, aby se toto složení (zejména obsah bílkovin a vlákniny)vyrovnalo nutričnímu složení běžného chleba, případně bylo obohaceno o důležité nutrienty, např. kyselinu listovou aj. (cs)
Title
  • Receptury směsí s optimalizovanou výživovou hodnotou pro přípravu světlého a tmavého bezlepkového chleba a pečiva
  • Receptury směsí s optimalizovanou výživovou hodnotou pro přípravu světlého a tmavého bezlepkového chleba a pečiva (cs)
  • Formulas of mixtures with optimalizating nutritional quality for preparing white and dark gluten free breads and pastry (en)
skos:prefLabel
  • Receptury směsí s optimalizovanou výživovou hodnotou pro přípravu světlého a tmavého bezlepkového chleba a pečiva
  • Receptury směsí s optimalizovanou výživovou hodnotou pro přípravu světlého a tmavého bezlepkového chleba a pečiva (cs)
  • Formulas of mixtures with optimalizating nutritional quality for preparing white and dark gluten free breads and pastry (en)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/05:8P003920!RIV08-MZE-00027022
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QE1115)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Zvýšení objemu výroby
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 540302
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/05:8P003920
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Receptury bezlep. směsí
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Formula; gluten free bread; gluten free pastry; nutritional value; optimalization; pilot plant (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [ECB05149FA46]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Výzkumný ústav potravinářský Praha, Praha, CZ Jizerské pekárny, spol. s r. o., Liberec, CZ závod Česká Lípa
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Receptury bezlepkových směsí, u kterých byla optimalizována nutriční hodnota výrobků (např. obsah bílkovin, vlákniny aj.)tak, aby odpovídala nutričním parametrům běžného chleba, případně byly výrobky nutričně cennými složkami obohaceny.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Ouhrabková, Jarmila
  • Vavreinová, Slavomíra
  • Kopřivová, E.
  • Mlích, Š.
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software