Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Formulas for preparing gluten free breads and pastry, proved in the semi-industrial scale in the special gluten free operation in Jizera Backeries.Nutritional values were optimalizate to values of usual (no gluten free) bread, especialy protein and fibre content. Products can be also fortificated with important nutrients, for example folic acid etc. (en)
- Receptury pro přípravu bezlepkových chlebů a pečiva,poloprovozně ověřené v bezlepkové provozovně Jizerských pekáren. Bylo optimalizováno nutriční složení směsí tak, aby se toto složení (zejména obsah bílkovin a vlákniny)vyrovnalo nutričnímu složení běžného chleba, případně bylo obohaceno o důležité nutrienty, např. kyselinu listovou aj.
- Receptury pro přípravu bezlepkových chlebů a pečiva,poloprovozně ověřené v bezlepkové provozovně Jizerských pekáren. Bylo optimalizováno nutriční složení směsí tak, aby se toto složení (zejména obsah bílkovin a vlákniny)vyrovnalo nutričnímu složení běžného chleba, případně bylo obohaceno o důležité nutrienty, např. kyselinu listovou aj. (cs)
|
Title
| - Receptury směsí s optimalizovanou výživovou hodnotou pro přípravu světlého a tmavého bezlepkového chleba a pečiva
- Receptury směsí s optimalizovanou výživovou hodnotou pro přípravu světlého a tmavého bezlepkového chleba a pečiva (cs)
- Formulas of mixtures with optimalizating nutritional quality for preparing white and dark gluten free breads and pastry (en)
|
skos:prefLabel
| - Receptury směsí s optimalizovanou výživovou hodnotou pro přípravu světlého a tmavého bezlepkového chleba a pečiva
- Receptury směsí s optimalizovanou výživovou hodnotou pro přípravu světlého a tmavého bezlepkového chleba a pečiva (cs)
- Formulas of mixtures with optimalizating nutritional quality for preparing white and dark gluten free breads and pastry (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/05:8P003920!RIV08-MZE-00027022
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/05:8P003920
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Formula; gluten free bread; gluten free pastry; nutritional value; optimalization; pilot plant (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Výzkumný ústav potravinářský Praha, Praha, CZ Jizerské pekárny, spol. s r. o., Liberec, CZ závod Česká Lípa
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Receptury bezlepkových směsí, u kterých byla optimalizována nutriční hodnota výrobků (např. obsah bílkovin, vlákniny aj.)tak, aby odpovídala nutričním parametrům běžného chleba, případně byly výrobky nutričně cennými složkami obohaceny.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Ouhrabková, Jarmila
- Vavreinová, Slavomíra
- Kopřivová, E.
- Mlích, Š.
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |