Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - První aplikace pohankového listí do extrudovaného výrobku z důvodu velice příznivého, přirozeně vysokého obsahu rutinu. Vývoj výrobku od laboratorních pokusů pro průmyslovou výrobu. Sledování mikrobiální nezávadnosti, senzorické jakosti a obsahu vybraných nutričních faktorů během skladování. Zkoumání určitých nutričně cenných faktorů v pohankové nati (rutin, antioxidační vlastnosti, vláknina). Stanovení antioxidační aktivity ve vybraných částech pohanky seté a sledování vlivu přídavku pohankového listí na změnu antioxidační aktivity.
- First application of buckwheat leaves in an extruded product because of very favourable high natural content of rutin. Product development from laboratory experiments to industrial production. Study of microbial safety, sensory quality and content of selected nutritional factors during storage. Study of certain nutritionally valuable factors in buckwheat tops (rutin, antioxidant properties, fibre). Determination of antioxidant activity is selected parts of buckwheat and study of the influence of buckwheat leaf addition on the change of antioxidant activity. (en)
|
Title
| - Buckwheat tops in foods (en)
- Pohanková nať v potravinách
- Pohanková nať v potravinách (cs)
|
skos:prefLabel
| - Buckwheat tops in foods (en)
- Pohanková nať v potravinách
- Pohanková nať v potravinách (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/02:00000073!RIV/2003/MZE/M04003/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/02:00000073
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - buckwheat tops; rutin; antioxidant properties; Zatka s corn slice with buckwheat and garlic; Golden Salima Brno 2002; extrusion (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník příspěvků XXXIII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Fiedlerová, Vlasta
- Holasová, Marie
- Paulíčková, Ivana
- Vavreinová, Slavomíra
- Vyžralová, Kristina
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Výzkumný ústav potravinářský Praha
|
https://schema.org/isbn
| |