Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - The aim of the project is to broaden the utilization of domestic, alternative and small-scale cereals and their mill products by application of new and innovative technological processes with utilization of lactic acid bacteria properties. Fermentation by lactic acid bacteria will result in the improvement of nutritional, dietetic and sensory properties of foods based on cereals. Production increase and assortment enlargement of safe, high-quality and sensory interesting cereal products for healthy nutrition of population will be the result of the project. (en)
- Cílem projektu je rozšířit možnosti využití tuzemských, zejména alternativních a maloobjemových, obilovin a jejich mlýnských produktů formou aplikace a zavedení nových a inovovaných technologických postupů jejich zpracování za využití fermentačních vlastností baktérií mléčného kvašení (BMK) s optimálním účinkem na zlepšení nutričních, dietetických a senzorických vlastností potravin na bázi cereálií a tím přispět ke zvýšení produkce a rozšíření sortimentu kvalitních, bezpečných a senzoricky zajímavých cereálních potravin tuzemského původu pro zdravou výživu obyvatelstva.
|
Title
| - Improvement of nutritional, dietetic and sensory properties of domestic, alternative and small-scale cereals and their mill products by technological processes with use of fermentative effect of lactic acid bacteria. (en)
- Zlepšení nutričních, dietetických a senzorických vlastností tuzemských, zejména alternativních a maloobjemových, obilovin a jejich mlýnských produktů technologickými postupy s využitím fermentačních účinků bakterií mléčného kvašení
|
skos:notation
| |
http://linked.open...avai/cep/aktivita
| |
http://linked.open...kovaStatniPodpora
| |
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
| |
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
| |
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
| |
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
| |
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
| |
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
| |
http://linked.open...vai/cep/kategorie
| |
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
| - Cereals; lactic bacteria; sourdough starters; sourdough; sourdough products; mill products; healthy nutrition (en)
|
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
| |
http://linked.open...inujicichPrijemcu
| |
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
| |
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
| |
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
| |
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
| |
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
| |
http://linked.open.../prideleniPodpory
| |
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
| |
http://linked.open...atUdajeProjZameru
| |
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
| |
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
| |
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
| |
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
| |
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
| |
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
| |
http://linked.open...tniCyklusProjektu
| |
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
| - Cereals
- lactic bacteria
- mill products
- sourdough
- sourdough products
- sourdough starters
|
is http://linked.open...vavai/cep/projekt
of | |