About: Biogenically active amines in food     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The main objective of the Action is to improve our knowledge on the importance and contribution of biologically active amines in the diet to growth and health by establishing their bioavailability and clarifying their physiological functions. The aims are to measure the biogenic amine content of food during storage and processing; to select bacterial strains with low biogenic amine formation capacity for the fermentation and food industries Lectures will be presented on changes in the biogenic amine content of food during storage and technological processes. (en)
  • Biologicky aktivní aminy v poživatinách vykazují jak pozitivní, tak negativní účinky na lidský organismus. Cílem řešeného interdisciplinárního projektu je zefektivnit výzkum na poli biochemie, mikrobiologie, zpracování potravin, buněčné a molekulární bio
Title
  • Biogenically active amines in food (en)
  • Biologicky aktivní aminy v poživatinách
skos:notation
  • OC 917.10
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • active amines (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Bylo pokračováno v koordinační činnosti výzkumu aminů v potravinách. Výsledky byly prezentovány na koferencích a v renomovaných vědeckých recenzovaných časopisech (30 původních prací). Se zahraničními kolegy byly vytyčeny nové směry ve výzkumu aminů. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.121 as of Mar 31 2025


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data]
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Mar 31 2025, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 30 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2025 OpenLink Software