About: *The hydrocolloids standardization and application in the food industry.     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • *The procedure of raw hydrocolloids (carrageenan, guar gum amd xanthan gum) standardization and research of factors influencing their physical and chemical properties as well as their functional properties in interactions with milk and meat proteins wil be done. (en)
  • *Bude vypracován postup standardizace surových hydrokoloidů (karagenanu, guarové a xanthanové gumy) a proveden výzkum faktorů ovlivňujících jejich fyzikálně chemické, resp. funkční vlastnosti a výzkum jejich vzájemných interakcí a interakcí s bílkovinami mléčných a masných surovin.
Title
  • *The hydrocolloids standardization and application in the food industry. (en)
  • *Standardizace hydrokoloidů a jejich aplikace pro potravinářský průmysl.
skos:notation
  • FT-TA/069
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • hydrocolloids; carrageenan; hydrocolloids blends (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
http://linked.open.../prideleniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • The project identified the most suitable regularly used hadrocoloids and their use in meat and diary products. Hydrocoloids blends, their characteristics and interactions with proteins were tested and their applications were proposed. (en)
  • Identifikace nejvhodnějších standardně používaných hydrokoloidů pro použití v masných a mléčných výrobcích. Zkoušeny směsi hydrokoloidů, jejich vlastnosti a interakce s bílkovinami a navrženy jejich aplikace pro potravinářský průmysl. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • hydrocolloids
  • carrageenan
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 82 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software