Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - The Data Food Bank of food composition was originally produced by The Food Research Institute Bratislava in the past Czechoslovakia in cooperation with the related Slovak and Czech organizations, among them With Dairy Research Institute in Prague. The obtained data on food composition were workwd out by the database INFORMIX compatible to the similar Data Banks in EU. In present days, there is necessarry, to produce the similar data bank in Czech Republic, that should be disposal to professional, as well as to general public in Czech Republic and could be used relating to other European partners. The suggested project assumes creation of innovated food tables in the field of milk and milk products in printed and computed form as the firststep to zhe production of complete data bank of food composition in Czech Republic. In this sense, there will be included all groups of milk products, namely fluid milk products, butter, cheese, ice-creame, cultured milk products, eveporated milk products, dried produ (en)
- Tvorbou databáze složení potravin (DATA FOOD BANK)se v bývalém ČSFR zabýval VÚP Bratislava ve spolupráci s příslušnými slovenskými a českými organizacemi, mezi jinými i s VÚM Praha. Získané hodnoty o složení potravin byly zpracovány v prostředí databáze INFORMIX, kompatibilním s podobnými databázemi v EU. V současné době je nutno i v ČR vytvořit podobnou databázi, která by sloužila odborné i laické veřejnosti ČR a mohla být využívána i ve vztahu k ostatním evropským partnerům. Navržený projekt předpokládá vytvoření inovovaných potravinových tabulek pro oblast mléka a mléčných výrobků v písemné formě a na disketách jako přípravu k tvorbě celé databáze složení potravin ČR. Do sledování budou zahrnuty všechny skupiny mléčných výrobků a to jmenovitě (tekuté mléčné výrobky, máslo, sýry, mražené mléčné výrobky, kysané mléčné výrobky, sušené výrobky včetně KDV, laktoza, kasein, kaseináty, koprecipitáty, výrobky z kravského mléka a mléka jiných zvířat) současně s dokumentací používaných analytických metod
|
Title
| - Nutritional and energetic value of milk products in Czech Republic and the applied analytical methods for determination of individual components (en)
- Nutriční a energetická hodnota mléčných výrobků ČR a zhodnocení analytických metod ke stanovení jednotlivých složek
|
skos:notation
| |
http://linked.open...avai/cep/aktivita
| |
http://linked.open...kovaStatniPodpora
| |
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
| |
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
| |
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
| |
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
| |
http://linked.open...hodnoceniProjektu
| |
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
| |
http://linked.open...inujicichPrijemcu
| |
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
| |
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
| |
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
| |
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
| |
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
| |
http://linked.open...atUdajeProjZameru
| |
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
| |
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
| |
http://linked.open...jektu+dodavatelem
| - Byly vypracovány tabulky nutriční a energetické hodnoty mléčných výrobků, které najdou uplatnění v potravinářské, výživářské a zdravotnické sféře. Dále byly zhodnoceny analytické metody vhodné ke stanovení nutričních parametrů mléka. (cs)
|
http://linked.open...tniCyklusProjektu
| |
is http://linked.open...vavai/cep/projekt
of | |