About: Application of molecular biology methods for the effective use of genetic sources of LAB and the characterisation of functional foods quality.     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The aim of the project is the utilization of molecular biology methods for identification of lactic acid bacteria in real samples (probiotic products), estimation of the number of microorganisms in products, differentiation of viable and dead cells anddetermination of selected genes coding probiotic properties. (en)
  • Cílem řešení projektu je využití molekulárně biologických metod při identifikaci baktérií mléčného kvašení v reálnách vzorcích (probiotických výrobcích), stanovení počtu mikroorganismů ve výrobcích, rozlišení živých a mrtvých buněk a identifikace vybraných genů zodpovědných za probiotické vlastnosti.
Title
  • Application of molecular biology methods for the effective use of genetic sources of LAB and the characterisation of functional foods quality. (en)
  • Aplikace molekulárně biologických metod pro efektivní využití genetických zdrojů BMK a pro charakterizaci kvality funkčních potravin.
skos:notation
  • 1G57037
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • probiotika; Lactobacillus; Bifidobacterium; molekulární diagnostika; real-time PCR; živé a mrtvé buňky; funkční potraviny (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
http://linked.open.../prideleniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • The research plan provides a quality, in practice well exploitable and current recommendations. Valuable knowledge on probiotic bacteria strains, exploitable in human nutrition and study of bacteria gene pool have been achieved. (en)
  • Projekt přináší kvalitní, v praxi dobře využitelná a aktuální doporučení.Byly získány cenné poznatky o probiotických kmenech bakterií, využitelných v lidské výživě a ve studiu genofondu bakterií. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • probiotika
  • Bifidobacterium
  • real-time PCR
  • Lactobacillus
  • molekulární diagnostika
  • živé a mrtvé buňky
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software