About: Analytical methods for the detection of adulteration in the Food Quality Control System in Czech Republic and utilization of the GLC and HPLC in this problems     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • "V rámci řešení projektu budou implementovány a vypracovávány nové analytické metody na bázi kapalinové a plynové chromatografie pro průkaz falšování u vybraných potravinářských komodit, především u kávovin, čokolády a cukrovinek, rostlinných a živočišných tuků a olejů a u sortimentu ""light"" popř. i DIA výrobků. Pro informatické zajištění oblasti rozvoje výše jmenovaných analytických metod bude ve VÚP Praha založena a průběžně doplňována jejich centrální databáze, vycházející z rešerše FSTA za léta 1970-1995. Výsledky řešení budou uplatněny u centrálních orgánů při formování koncepce odvětví v oblasti zabezpečení problematiky průkazu falšování v systému kontroly jakosti potravin ČR a dále u státních kontrolních organisací a laboratoří domácích výrobců potravin." (cs)
  • During the solution of this project new analytical methods on the basis of Gas and Liquid chromatography will be developed and implemented for the detection of food adulteration especially at the selected items, where the possibility of adulteration is most relevant. For the informational securing of the development of these analytical methods the central databasis in the Food Research Institut in Prague will be established and currently complemented. It will originate from the FSTA literature search inthe years 1970-1995. Results will be applied by the central authorities during the creation of conception in the field of prevention of adulteration in the Quality control system of food in the Czech Republic. Results will be used also by the state i nspection organizations and in the laboratories of the domestic food producers. (en)
Title
  • Analytické metody pro zajištění průkazu falšování v systému kontroly jakosti potravin ČR a využití metod na bázi kapalinové a plynové chromatografie (cs)
  • Analytical methods for the detection of adulteration in the Food Quality Control System in Czech Republic and utilization of the GLC and HPLC in this problems (en)
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...i/hlavni-ucastnik
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software