About: Save and healthly population nutrition maintened by sustainable development food production     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Zamer, within Data Space : linked.opendata.cz:8890 associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Předmětem řešení výzkumu jsou otázky kvalitní a bezpečné výživy lidské populace, včetně postupů jejího zabezpečení, s tím spojená problematika zhodnocení vedlejších produktů potravinářských výrob z hlediska jejich využitelnosti i z hlediska optimalizaceekologické zátěže, dále zlepšení a vývoj nových metod kontroly a ochrany potravin v celém řetězci z farmy ke spotřebiteli, včetně metod ochrany před falšovaním potravin.
  • The research object is aimed on qualitative and save human nutrition.This is connected with by-products from the food production evaluation from the point of view of their utilization and enviromental protection optimalization. The further activities aree aimed on the improvement of contemporaneous and development of new control methods for food products in whole food chain from the farm to the consumer including the methods for detemining of food authenticity. (en)
Title
  • Save and healthly population nutrition maintened by sustainable development food production (en)
  • Bezpečná a zdravá výživa obyvatelstva zajištěná trvale udržitelnou průmyslovou výrobou
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ez/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...vavai/cez/dodavka
http://linked.open...ez/duvernostUdaju
http://linked.open...in/vavai/cez/faze
http://linked.open...ai/cez/hlavniObor
http://linked.open...vai/cez/hodnoceni
http://linked.open.../cez/kategorieVaV
http://linked.open.../cez/klicovaSlova
  • food; save; enviromental; authenticity; nutrition; by-products (en)
http://linked.open...cez/partnerHlavni
http://linked.open...z/poceVysledkuRIV
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cez/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
http://linked.open.../prideleniPodpory
http://linked.open.../vavai/cez/resort
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ez/ukonceniReseni
http://linked.open...ez/zahajeniReseni
http://linked.open...n/vavai/cez/zamer
http://linked.open...sledkuDodavatelem
  • Řešení výzkumného záměru významně přispělo ke zvýšení kvality vybraných druhů potravinářských produktů a k zavedení nových technologických postupů do výroby a zpracování potravin. (cs)
  • The research solution contributed considerably to the increased quality of the selected types of food products and to the introduction of new technological processes into production and food processing. (en)
http://linked.open...cez/zivotniCyklus
is http://linked.open...n/vavai/riv/zamer of
Faceted Search & Find service v1.16.121 as of Mar 31 2025


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data]
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Mar 31 2025, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 46 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2025 OpenLink Software