About: Videofilm %22Podíl českého potravinářského výzkumu na zabezpečení zdravé výživy obyvatelstva%22     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz:8890 associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The project aim is to contribute to better public view on the social importance of research and development and its nonsubstituted role in the society development. The second aim is the publicity and difence in the sphere of food research, besause it is ever in professional circles considered for marginal activity which can be very easy replaced by the research in field of natural and agricultural sciences.The result of this project-a popular instructional film-would serve like a young generation inspiration for choice of professional path of life. (en)
  • Cílem projektu je příspět ke zlepšení názoru veřejnosti na společenský význam výzkumu a vý-voje a jeho nezastupitelnou roli v rozvoji společnosti.Druhým cílem je propagace a obhajoba výzkumu v oblasti potravin , neboť tento je i v odborných kruzích pokládán za okrajový a snadno nahraditelný výzkumem v oboru přírodních nebo zemědělských věd obecně. Výsledek tohoto projektu - populárně naučný videofilm - by měl být také inspirací pro volbu profesní životní dráhy mladé generace,
Title
  • Videofilm %22Podíl českého potravinářského výzkumu na zabezpečení zdravé výživy obyvatelstva%22
  • Video %22The role of czech food research in providing of human health nutriton%22. (en)
skos:notation
  • LP03067
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • Research, development, foods, food safety,quality,authenticity,distribution chain, culinary treatment (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Byly splněny cíle projektu v rozsahu stanoveném smlouvou, resp. rozhodnutím MŠMT. Projekt byl řešen na požadované vysoké odborné úrovni. Finanční prostředky vynaložené na realizaci projektu odpovídají dosaženým výsledkům a jejich čerpání bylo účelné. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • quality
  • Research
  • authenticity
  • development
  • food safety
  • foods
  • distribution chain
is http://linked.open...vavai/riv/projekt of
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.121 as of Mar 31 2025


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data]
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Mar 31 2025, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 32 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2025 OpenLink Software