About: Quality and safety factors and their relationship with cereal quality parameters     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz:8890 associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Projekt zkoumá faktory kvality a bezpečnosti sklizňových vzorků potravinářských obilovin z celé České republiky. Cílem je určit míru vlivu prostředí, podmínek pěstování, odrůdy a jejich spolupůsobení na parametry jakosti a bezpečnosti. Výzkum je podpořenpřesnými polními pokusy. Polní pokusy jsou zaměřeny na sledování vybraných faktorů kvality a bezpečnosti - vlivu pozdního hnojení dusíkem na kvalitu potravinářské pšenice a vlivu fungicidních přípravků na kvalitu a bezpečnost potravinářské pšenice a sladovnického ječmene. Získané výsledky pomohou stanovit možnosti jak ovlivnit kvalitu a bezpečnost obilovin pěstovaných v České republice a určených pro potravinářské zpracování. (cs)
  • The project is focused on the research on the quality and safety of food cereals harvested in the Czech Republic. The aim of the research is to determine the effect of the environment, variety and their joint influence on parameters of cereal quality and safety. The research is based on the exact field experiments. The field experiments are focused on the research on the factors of cereal quality and safety. The results will help to define the possibilities of increasing quality and safety of cereal growing in the Czech Republic. (en)
Title
  • Quality and safety factors and their relationship with cereal quality parameters (en)
  • Faktory kvality a bezpečnosti potravinářských obilovin (cs)
http://linked.open...vai/cislo-smlouvy
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...vai/vedlejsi-obor
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...vai/klicova-slova
  • potravinářská pšenice; jarní ječmen; kvalita obilovin; kvalita pšenice; kvalita ječmene; kvalita žita; faktory kvality potravinářských obilovin; bezpečnost obilovin; pekařská kvalita; faktory bezpečnosti obilovin; fuzária; sklizňová jakost obilovin (en)
http://linked.open...avai/konec-reseni
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...avai/start-reseni
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.121 as of Mar 31 2025


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data]
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Mar 31 2025, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 55 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2025 OpenLink Software