Description
| - Studium genomů zahradních rostlin, geneticko šlechtitelské metody, molekulárně biologické metody, rozšíření genetické diverzity, nové znaky kvality, testy výnosu, ranosti, resistence proti patogenům a chladu, teplomilné ovoce, květiny. Biochemická atechnologická optimalizace úpravy vína, ovoce a zeleniny, elektrochemické metody, nezávadnost a kvalita zeleniny, certifikace sadby květin, košťálovin, plodové a listové zeleniny. Agroekologické vlivy na afinitu a kvalitu ovocných a okrasných dřevin,Biochemická a technologická optimalisace úpravy vína, ovoce a zeleniny, nezávadnost a kvalita zeleniny, certifikace sadby květin, koštálovin, plodové a listové zeleniny.stimulace klíčení semen, skleníková výroba, nízká spotřeba energie, efektivní technologie.
- Genom studies of horticultural plants, genetic and selection methods, molecular biology methods, enlargement of genetic diverzity, new descendents quality, testing of productivity, rarerip and resistance against patogens. Quality of vegetable and fruits,biochemical and technological optimalisation of wine, vegetable and fruit processing, electro-chemical methods, certification of flower and vegetable plantlets. Agroecological effects on affinity and quality of fruit trees and ornamental woody plant,stimulation of seed germination, greenhouse production with low energy imputs, integrate plant protection, effective technologies. (en)
|