Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Conditions of biogenic amines formation in foods typical for the Czech republic will be investigated. The objective of the study is the evaluation of the risks of biogenic amines intake from foods and application of biogenic amines determination for asse, ssing the extent of decomposition processes in selected foods, mainly fish meat and cheeses. The project will contribute to the harmonization of food regulations within the EU. In basic research project contributes to the understanding of the dynamicsof, decomposition processes in foods., (en)
- Bude studována tvorba biogenních aminů v potravinách typických pro Českou republiku. Cílem bude posoudit zátěž biogenními aminy přijímanými v potravinách a využít aminů jako indikátorů rozkladu vybraných druhů potravin, zvláště u rybího masa a sýrů. Proj, ekt přispěje k harmonizaci potravinových norem v rámci EU. V základním výzkumu přispěje k poznání dynamiky rozkladných procesů v potravinách., ,
|
Title
| - Conditions of biogenic amines formation in selected foods (en)
- Podmínky tvorby biogenních aminů ve vybraných potravinách
|
skos:notation
| |
http://linked.open...avai/cep/aktivita
| |
http://linked.open...kovaStatniPodpora
| |
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
| |
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
| |
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
| |
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
| |
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
| |
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
| |
http://linked.open...hodnoceniProjektu
| |
http://linked.open...vai/cep/kategorie
| |
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
| - biogenic amines; foods; fish; decomposition; putrescine; cadaverine; histamine; tyramine (en)
|
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
| |
http://linked.open...inujicichPrijemcu
| |
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
| |
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
| |
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
| |
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
| |
http://linked.open...okUkonceniPodpory
| |
http://linked.open...okZahajeniPodpory
| |
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
| |
http://linked.open...atUdajeProjZameru
| |
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
| |
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
| |
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
| |
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
| |
http://linked.open...jektu+dodavatelem
| - Byly řešeny otázky výskytu biogenních aminů v rybích produktech a jejich změn během skladování a kuchyňských úprav vepřového masa a jater. (cs)
- There has been solved question relating to occurence of biogenic amines in fish products and their changes during storage a kitchen preparation of pork meat and liver. (en)
|
http://linked.open...tniCyklusProjektu
| |
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
| - biogenic amines
- decomposition
- fish
- cadaverine
- foods
- histamine
- putrescine
|
is http://linked.open...vavai/cep/projekt
of | |