About: The influence of grape-vine and technology processing on content of chemoprotective polyphenolic substances in wine.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz:8890 associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Studium výskytu fenolický chemoprotektivní sloučenin v révových vínech s ohledem k původu, zdravotnímu stavu a vyzrálosti hroznů. Zjišťování koncentrace resveratrolu jako stresového faktoru při napadení Botrytis cinerea. Technologická realizace moderníchvinifikačních postupů výroby červených vín a instrumentální analýza koncentrace resveratrolu, kyseliny galové, katechinu a epikatechinu v moštech a révových vínech. Sledování antimutagenních účinků fenolických sloučenin červených vín bakteriálními modelovými systémy. Selekce technologických přístupů fermentace, školení a zrání červených vín s ohledem na vyšší koncentrační hladiny chemoprotektivních fenolických složek. (cs)
  • Study of occurrence of chemoprotective phenolic compounds in wine with view to origin, health and maturity of grapes. Determination of resveratrol concentration as a stressfactor on Botrytis cinerea contamination. Technological realisation of modern wineprocessing of red wine and HPLC analysis of resveratrol, gallic acid, catechin, epicatechin content in must and wine. Observation of antimutationeffects of polyphenol compounds in red wine with bacillary model systems. Selection of technological access in fermentation, fining and ageing of red wine in reference to higher concentration level of chemoprotective phenolic components. (en)
Title
  • Vliv suroviny a technologie zpracování na obsah zdravotně prospěšných polyfenolických látek v révových vínech (cs)
  • The influence of grape-vine and technology processing on content of chemoprotective polyphenolic substances in wine. (en)
http://linked.open...lsi-vedlejsi-obor
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...vai/vedlejsi-obor
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...vai/klicova-slova
  • antioxidans (en)
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.121 as of Mar 31 2025


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data]
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Mar 31 2025, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2025 OpenLink Software