About: Studies on correlation of anthocyanins, colour parameters and resveratrol in red wines     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz:8890 associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Studium korelací anthokyaninů, barevnosti a resveratrolu v červených vínech. Cílem projektu je výzkum závislostí mezi koncentrací resveratrolu, anthokyaninů a barevností červených vín a zhodnocení vztahu mezi jejich původním výskytem v hroznech a změnamizpůsobenými technologií výroby červených vín. Výzkum sleduje změny fenolických složek a barevnosti v průběhu rozdílných maceračních postupů interspecifických odrůd hroznů, vinifikačních technologiích a zrání červených vín. Předpokládaným výsledkem jeidentifikování a charakterizace zásadních vlivů, které tyto změny podmiňují, potvrzení negativních závislostí mezi koncentrací resveratrolu a barevnými parametry v hroznech napadených Botrytis cinerea, ověření možnosti kvantifikace resveratrolu nazákladě analýzy anthokyaninových barviv a barevných parametrů červených vín. (cs)
  • The aim of project is research of dependence between concentration of resveratrol, anthocyanins and colour parameters in red wines and evaluation of relation to their primary occurrence in grapes and changes of effected wine technology. Research observesof changes of phenolic components and colour during different macerating processes from interspecific variety grapes, vinification and red wines ageing. Supposed results are identification and characterization of principle effects promoting thesechanges,confirmation of negative dependence between resveratrol and colour in grapes were affected Botrytis cinerea, verification of possibility the quantitation of resveratrol in red wines pursuant to anthocyanin pigments and chromatic parameters (en)
Title
  • Studium korelací anthokyaninů, barevnosti a resveratrolu v červených vínech (cs)
  • Studies on correlation of anthocyanins, colour parameters and resveratrol in red wines (en)
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...vai/klicova-slova
  • Neuvedeno. (en)
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.121 as of Mar 31 2025


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data]
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Mar 31 2025, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 55 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2025 OpenLink Software