Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Spotřeba rybího masa se u poučených spotřebitelů postupně zvyšuje. Obsah cholesterolu a obsah i vzájemný poměr nasycených, mononenasycených a především polynenasycených n-3 a n-6 mastných kyselin u sladkovodních ryb není tak příznivý jako u ryb mořských. (cs)
- The fish meat consumption is gradually increasing in informed consumers. The cholesterol content and contents and ratios of saturated, monounsaturated and, above all, n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids in fresh water fish meat are not as favourable (en)
|
Title
| - Vliv pohlaví, intenzity růstu, poměru živin v krmné dávce a tepelné úpravy na obsah cholesterolu, mastných kyselin, tuku a bílkovin v rybím mase (cs)
- Effect of sex, growth intensity, nutrient ratio in the diet and heat treatment on cholesterol, fatty acids, crude fat and crude protein contents in fish meat (en)
|
http://linked.open...lsi-vedlejsi-obor
| |
http://linked.open...avai/druh-souteze
| |
http://linked.open...domain/vavai/faze
| |
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
| |
http://linked.open...vai/vedlejsi-obor
| |
http://linked.open...vavai/id-aktivity
| |
http://linked.open.../vavai/id-souteze
| |
http://linked.open...n/vavai/kategorie
| |
http://linked.open...vai/klicova-slova
| |
http://linked.open...nujicich-prijemcu
| |
http://linked.open...avai/poskytovatel
| |
http://linked.open...ai/statni-podpora
| |
http://linked.open...vavai/typProjektu
| |
http://linked.open...ai/uznane-naklady
| |
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
| |
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
| |
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
| |
http://linked.open...ku-zverejnovanych
| |
is http://linked.open...ain/vavai/projekt
of | |