About: Food pathogens (Bacillus strain) in milk, method for estimate and reduction of their passage into the foodstuff chain     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz:8890 associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The proposed project would study frequency of spore-forming Bacillus strains in raw cow's milk and formation of lipolytic and proteolytic enzymes. Survival of pathogens (as spores) at pasteurization temperatures and formation of lytic enzymes at lower temperatures result in reduced technologic parameters of milk and milk products. The final phase of the project will be aimed at study and specification of a simple method estimating incidence of undesirable microflora in milk before pasteurization and a method reducing their passage into final products during technological processing. (en)
  • Řešení projektu je zaměřeno na výskyt sporotvorných bakteriálních kmenů rodu Bacillus v syrovém kravském mléce a možnost tvorby lipolytických a proteolytických enzymů. Schopnost přežívat pasterační teplotu ve formě spór, dále pak tvořit lytické enzymy při nižších teplotách má negativní dopad na technologické vlastnosti mléka a finálních produktů. Závěr projektu pak bude zaměřen na tvorbu jednoduché metody odhadu výskytu nežádoucí mikroflóry v mléce před pasterací a metodu redukce jejich průniku do finálního výrobku během technologického procesu. (cs)
Title
  • Potravní patogeny rodu Bacillus v mléce, metoda odhadu a redukce jejich průniku do potravního řetězce. (cs)
  • Food pathogens (Bacillus strain) in milk, method for estimate and reduction of their passage into the foodstuff chain (en)
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...vai/vedlejsi-obor
http://linked.open...i/hlavni-ucastnik
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...vai/klicova-slova
  • milk (en)
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.121 as of Mar 31 2025


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data]
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Mar 31 2025, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 55 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2025 OpenLink Software